Menu

Over AuditNL West

AuditNL West is de handelsnaam van AuditNL West B.V. (hierna AuditNL West). Het doel is om audit- en auditgerelateerde diensten uit te voeren met een hoge kwaliteit (zie verderop ook onze missie).

Wij zijn hierdoor een  “Audit-Only” kantoor en hierdoor treden wij niet in concurrentie met accountants- en administratiekantoren die zich richten op samenstel- en adviesdiensten. Dit is een bewuste keuze omdat wij van mening zijn dat een hoge kwaliteit in de audit kan worden geleverd door specialisatie en door deze specialisatie kunnen wij ook opdrachten en cliënten aanvaarden die ons bereiken via accountants- en administratiekantoren zonder dat wij met hen in concurrentie treden.

Aan AuditNL West B.V. is door de AFM de Wta-vergunning verleend voor het verrichten van wettelijke controles (niet zijnde OOB’s). Daarnaast is AuditNL West (volwaardig) lid van het SRA en de NBA.

De voordelen van AuditNL West

Onze missie is om: Assurance-opdrachten mede door onze specialisatie onafhankelijk, effectief en efficiënt uit te voeren met een hoge kwaliteit. 

De voordelen hieruit delen wij met de cliënt door het leveren van een hoge kwaliteit tegen een marktconforme audit-fee. Kwaliteit leveren vinden wij zeer belangrijk. Wij zien het belang en de voordelen hiervan in en voelen ons hier goed bij. En als je de ontwikkelingen goed volgt wordt dit ook verwacht door het maatschappelijk verkeer, de gebruikers van de controle-informatie en de toezichthouders zoals de AFM, de SRA en het NBA.

Voor nog meer voordelen verwijzen wij naar de pagina´s Voordelen voor kantoren en Voordelen voor cliënten op onze website.

Ons logo

Ons logo is een blauwe Lotus en een blauwe Lotus staat in diverse culturen onder meer voor kennis en wijsheid en overwinning van de zintuigen. De Lotus staat daarnaast ook voor zuiverheid en reinheid. Kennis en wijsheid zijn ook in ons vak zoals je begrijpt van groot belang. En als een controle-object wordt ontdaan van alle (materiële) fouten dan zal dit object alleen maar zuiverder worden. Overwinning van de zintuigen heeft naar onze mening ook te maken hoe je dingen zoals een controle-object waarneemt. Aangezien elk individu waarneemt vanuit zijn of haar referentiekader levert elke waarneming van een individu een unieke waarneming op. Het is de kunst om zo waar te nemen dat je waarneemt wat er zich werkelijk afspeelt zonder enige vooringenomenheid.

SRA

AuditNL West is lid van het SRA. SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken 20.000 professionals die kwaliteit leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied. Meer dan 50% van het midden- en kleinbedrijf is klant van een SRA-kantoor. Het lidmaatschap biedt hierdoor mogelijkheden vergelijkbaar met dat van een groot kantoor en met behoud van de voordelen zoals het het persoonlijke, rechtstreekse contact, (korte communicatielijnen etc.,) van een klein kantoor.

Klokkenluiders- en klachtenregeling

Als onderdeel van ons stelsel van kwaliteitsbeheersing hebben wij een klokkenluiders- en klachtenregeling die u hier kunt downloaden.

Klokkenluidersregeling
Klachtenregeling

Maak vrijblijvende een afspraak om de mogelijkheden te bespreken
Mocht u nog vragen of interesse hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende afspraak met ons maken. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@auditnlwest.nl of ga naar contact.

Ga naar contact